Wat zijn de kosten?

Tja, wat zijn de kosten? Bij WRAPJEAUTO.NL roepen we eigenlijk niet zomaar een prijs. Iedere auto is verschillend, iedere auto moet voorzien worden van een andere kleur, iedere auto moet voorzien worden van een ander type folie. Dus het is moeilijk om een vaste prijs af te geven, wij zien iedere auto als een project, en niet als “een golf 6 die matzwart moet worden”. Wij zijn trots dat wij uw auto mogen voorzien van een carwrap en willen graag de tijd voor uw auto nemen tijdens het carwrappen, maar ook zeer zeker tijdens het vaststellen van de prijs.

WRAPJEAUTO.NL heeft meerdere cliënten die hun bolide aan ons in bewaring hebben gegeven om deze te voorzien van een carwrap, zonder ook maar enig moment over de prijs te praten. Zoals een goede klant van ons ooit zei: ” Het moet perfect! En perfectie betaal je achteraf!” . Nu kunnen wij ons voorstellen dat u wel graag een prijs weet voordat u ja zegt. Wij willen dan ook graag uw auto bewonderen om een passende prijs te maken. Als u in het bezit bent van enkele foto’s van uw auto (en welke autoliefhebber is dat niet), dan kan u ons die toesturen om een goed opgestelde offerte te ontvangen zonder verrassingen achteraf.

WRAPJEAUTO.NL heeft wel richtprijzen waar ze mee werken, maar dit zijn puur richtprijzen. Het kan voorkomen dat uw auto goedkoper is om te wrappen, maar het kan ook duurder uitvallen. Om u een voorbeeld te geven en kijkt u vooral naar de voorbumper:

Een Golf VI 1.6 Blue motion

Een Golf R20

Dit zijn op papier dezelfde auto’s, maar schelen qua arbeid een hele hoop. Daarom maken we graag voor u vrijblijvend een passende offerte, wel zo eerlijk!

Categorie

Type Auto

Richtprijs

1

C1, Fiat 500, Polo, Corsa

€ 1699,00

2

Audi A3, Golf, BMW 3 serie

€ 1999,00

3

Audi A6, BMW 5 serie, E-klasse

€ 2499,00

4

SUV en Exclusief (R8, Ferrari,enz.)

€ 2999,00

 

Reacties zijn gesloten.