Wat is Carwrappen?

“Carwrappen”, dit is simpel gezegd het inpakken van een auto, het is het rondom (of gedeeltelijk) uw lak voorzien van een speciaal ontwikkelde en hoogwaardige folie. Deze folies kunnen moeiteloos de vormen van de carrosserie volgen en zo uw lak beschermen en uw auto een compleet ander uiterlijk geven. Deze folies zijn in alle kleuren en prints te verkrijgen. Of u nu een “matzwarte”, “carbon”, “leder”, of “hoogglans” look wilt, alles is mogelijk op dit gebied, THE SKY IS THE LIMIT!

Bent u na een tijdje toch uitgekeken op uw “wrap”, dan kunnen wij deze voor u verwijderen. Uw lak komt dan weer tevoorschijn zoals deze onder de wrap is gegaan en heeft dus nooit last gehad van weersinvloeden, zonlicht en andere nare invloeden van buitenaf. De folie beschermt uw auto dus als een 2e huid, en mocht deze tussentijds beschadigen, dan kan deze gedeeltelijk weer hersteld worden.

Wanneer de folie op uw auto is aangebracht, adviseren wij u de auto de eerste week niet te wassen. Daarna kunt u zonder problemen uw auto wassen, zelfs door de wasstraat. Ons advies is echter uw auto met de hand te wassen. Dit geeft een veel mooier resultaat en een langere levensduur. Voor auto’s voorzien van een carwrap bieden wij een speciale reiniging set aan. Op al onze geleverde folies geven wij minimaal 3 jaar garantie!

 

Reacties zijn gesloten.