Over ons

WRAPJEAUTO.NL is een samenwerkingsverband van goed getrainde en hoog opgeleide carwrappers in Nederland met een wereldwijd netwerk. De aangesloten ondernemingen bij WRAPJEAUTO.NL zijn opgeleid door de beste carwrappers van de wereld. Ieder jaar worden zij bijgeschoold door de leveranciers zoals 3M®, Avery, APA, enz. om een zo goed mogelijke “feeling” met hun product te krijgen. De ene folie is zeer zeker de andere niet.

 

 

 

WRAPJEAUTO.NL heeft een landelijk dekkend netwerk zodat u nooit ver hoeft te rijden voor een mooie carwrap. Daarnaast bieden we de mogelijkheid uw auto op locatie te wrappen. Binnen ons netwerk beschikken we over enkele “mobiele” wrappers die bij u ter plekke uw auto voorzien van een andere uitstraling. Dit alles is afhankelijk van de werkomgeving. Of u kiest ervoor uw auto te laten ophalen en terugbrengen, dit kan rijdend met uw voertuig, of door middel van een autotransporter. U leest het al, voor ons is niets te gek.

WRAPJEAUTO.NL werkt zoals eerder beschreven nauw samen met wrappers en leveranciers, dit komt de prijs en de kwaliteit ten goede. Natuurlijk kan het altijd ergens goedkoper, maar beter niet! Daarvoor bent u bij ons op het juiste adres, mocht er onverhoopt toch ergens in het werk of de communicatie iets mis gaan (wij zijn ook mensen) dan kunt u te allen tijde op ons terug vallen voor een oplossing.

WRAPJEAUTO.NL kan voor u een passende offerte maken om uw auto te voorzien van een prachtige carwrap. Vraag hier uw offerte aan en wij mailen u een voorstel op maat.

Reacties zijn gesloten.